Mijn bedrijf

U haalt met Gosens Schilderwerken meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in huis.

Gosens Schilderwerken

Geen klus te groot

 

Gosens Schilderwerken is een eenmanszaak gevestigd in Gilze. Rini Gosens besloot in januari 2004 om na jaren in loondienst te hebben gewerkt de stap te wagen en begon zijn eigen bedrijf. 

U haalt met Gosens Schilderwerken meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in huis. Niet alleen voor uw schilderwerken, beglazing en wandafwerking maar ook voor specialistische afwerking en /of advies bij uw verbouwing. Er is een uitgebreide kennis over materialen, deskundig kleuradvies en wij denken graag mee in oplossingen voor uw probleem. Door een goede samenwerking met de branche organisatie en groothandel zijn wij bijna altijd in staat met een passende aanpak/product te komen.

Met oog voor detail, goed luisterend naar uw wensen, een duidelijk offerte met een eerlijke prijsopgave, staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en tevredenheid zodat u weer jarenlang kunt genieten van uw schilderwerk.

De keuze om een eenmanszaak te blijven hebben we een aantal jaren geleden bewust gemaakt. In de loop van de jaren zijn wij de samenwerking aangegaan met betrouwbare partners (vaak ook eenmanszaken) om zo flexibel inzetbaar te zijn voor grotere klussen of uitgebreidere projecten. Zo is er een goede samenwerking met verschillende schilderbedrijven, een stukadoor, glaszetter en interieurbouwers.

Jaarlijks volgt Rini meerdere bijscholingsavonden om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, uitbreiding van zijn kennis over materialen en gebruik te kunnen maken van innovatieve producten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om actueel te blijven rondom arbo- en veiligheid en de regels van de belastingdienst, om u zo te voordelig mogelijk te laten gebruik maken van eventuele premies en kortingen.

Bent u op zoek naar persoonlijk contact, snelle en goede bereikbaarheid en service? Rini Gosens staat voor kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid voor een acceptabele prijs. Geen klus te groot of te moeilijk, wij denken graag met u mee. U kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. 

  Projecten

  Onderstaande foto’s geven een impressie van het werk dat Gosens Schilderwerken kan leveren. Naast deze voorbeelden zijn er uiteraard nog vele andere mogelijkheden, neem gerust contact op voor meer informatie. 

  Neem contact op.

  Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

  Nieuwstraat 85
  5126 CC Gilze

  0161 454566
  06 19614470

  info@gosensschilderwerken.nl

  Contact formulier

  6 + 6 =